LIZING PO VAŠIH ŽELJAH


Lizing je najlažja pot do novega avtomobila za vse, ki cenite prilagodljivost in enostavnost, lastna finančna sredstva pa bi raje vložili drugam. Izberite vozilo po vaših željah, mi vozilo plačamo, vi pa vozilo uporabljate in ga odplačujete v obliki mesečnih obrokov. S plačilom zadnjega obroka postanete tudi pravni lastnik vozila.


PREDNOSTI

 

Pogoji za pridobitev lizinga so v primerjavi s kreditom enostavnejši in manj zahtevni, zlasti z vidika dokumentacije in izpolnjevanja pogojev za pridobitev financiranja. Znesek financiranja izberete sami, ob tem določite višino obrokov in trajanje lizinga.


KATERI LIZING IZBRATI?


Finančni lizing

Znesek financiranja razporedite na število obrokov po vaših željah in finančnih zmožnostih. S to obliko lizinga se prilagodimo vam, dogovorimo pa se tudi o višini prvega obroka in trajanju lizinga.


Finančni lizing z višjim zadnjim obrokom

Če v prihodnosti pričakujete večji priliv sredstev, plačilo višjega obroka odložite na konec obdobja financiranja. S to vrsto lizinga so tudi mesečni obroki lahko nižji.


Hitri finančni lizing

Postopek sklenitve je enostavnejši, zahteva pa nekoliko višji polog. Za odobritev potrebujete le štiri dokumente:


    • osebni dokument
    • davčno številko
    • izpolnjeno vlogo in dokazilo o rednem prilivu
 

AVTOMOBILSKI KREDIT


Če si želite novega, večjega, močnejšega. Kredit je primeren za vse, ki prisegate na "klasiko".

 

PREDNOSTI

 

Ob podpisu kreditne pogodbe postanete lastnik vozila, kar pomeni, da ste vpisani tudi v prometno dovoljenje in vam pri prodaji vozila ni treba pridobiti soglasja kreditodajalca. Doba odplačevanja je lahko 12 do 84 mesecev, pri izračunu mesečnega kreditnega obroka pa lahko izhajamo iz fiksne ali variabilne obrestne mere.


PO VAŠI MERI

 

Kredit s fiksno obrestno mero

Enaka višina obrokov skozi obdobje financiranja pomeni boljšo preglednost nad odplačevanjem.


Kredit z variabilno obrestno mero

Obroki se prilagajajo gibanju obrestnih mer na finančnih trgih, kar lahko pomeni ugodnejši kredit.