DT AVTO - R Danjel Turkovič s.p.,

Merharjeva ulica 15,

1310 Ribnica


Naše podjetje DT AVTO - R se aktivno ukvarja s prodajo rabljenih vozil. Pri nas lahko poleg nakupa prodate vozilo ali prepišete lastništvo.


Poslovni prostor DT AVTO - R se nahaja v Ribnici, na Merharjevi ulici 15 v neposredni bližini bencinskega servisa MOL. Točna lokacija se nahaja na strani 'Kje smo', kjer vam bo v pomoč tudi interaktiven zemljevid, ki vas bo brez težav pripeljal do naše poslovalnice iz vseh strani.


V naši široki ponudbi vozil lahko kupite ali prodate svoje vozilo. V kolikor z odkupno ceno vašega avtomobila niste zadovoljni, lahko postavite svojo ceno, vendar v tem primeru denarja ne dobite takoj, ampak šele po prodaji.


Nakup vozil iz naše zaloge je mogoč preko gotovinskega plačila, nudimo vam tudi leasing. Pri nakupu vam omogočamo tudi možnost ugodnega avtomobilskega zavarovanja različnih zavarovalnic.


Vabimo vas, da nas obiščete ali pa pokličete še danes.  Zagotavljamo vam, da bomo vašim željam in potrebam ugodili v najboljši možni meri. Tu smo za vas, zato bomo veseli vsakega odziva.